ons

team

Michael Lazic

Organisatie en dans leiding

Daisy Ip

regie en theater/zang

Deborah Kools

creatief atelier

Margo De Group

creatief atelier

Assia Hamdaoui

hiphop dans

Sandrine Wouters

jazz modern

Michael Lazic: organisatie en dans leiding


Sinds zijn 7de begonnen met martial Arts Whushu stijl. Vanaf zijn 12de volgde Lazic intensief Olympisch turnen en naam deel aan wedstrijden. Op zijn 22ste afgestudeerd als industrieel ingenieur elektronica maar daarna een geheel andere weg ingeslagen. Op een privéschool leerde hij de wereld van ballet kennen en werkte na 3j opleiding in diverse theaters in binnen- en buitenland. In 2005 begon Lazic zijn carrière als choreograaf waar hij succesvolle producties maakte, zoals: A Body in Translation en Staging Reality i.s.m. Hans Op de Beeck, Tussen 2007 en 2013 was hij curator van Verni'cage in het Oude Badhuis, een jaarlijks kunstenfestival. Vanaf 2013 was hij choreograaf in residentie in het Theater aan de Stroom en creëerde samen met choreografe Elles Grzybek volgende producties: Black Sawa, Soletude met Jef Neve, Pi=3,1415..., 4 Seizoen en de Stervende Zwaan. Sinds 2013 is Lazic ook artistiek directeur van het Dans aan de Stroom festival. Zijn laatste nieuw initiatief is de oprichting van Kunst aan de Stroom waar hij kinderen en jongeren graag hun talenten laat ontwikkelen is samenwerking met een fantastisch team aan coaches.

Daisy Ip: regie en theater/zang


Daisy Ip is afgestudeerd aan Studio Herman Teirlinck optie Kleinkunst. Naast het meewerken aan muziek/dans/theaterprojecten, speelt zij mee als gastacteur in enkele tv-series, langspeelfilms, componeerd ze muziek en maakt ze kortfilms. In muziekschool "Ward De Beer" is ze voor enkele jaren kleuterritmieklerares geweest. "All The World's a Stage". De eerste woorden van een bekende quote van Shakespeare. Met deze woorden duikt Daisy samen met de kinderen in de wondere wereld van de theater, laten zij hun fantasie op de vrije loop en versieren ze hun eigen creaties met zang en muziek. Hier kan alleen maar een leuk theater muziekstuk van komen.

Deborah Cools: creatief atelier


Deborah Kools studeerde grime- en maquillagetechnieken en later ook grafische vormgeving en vrije kunsten aan het KASK, Antwerpen behaalde haar pedagogisch diploma aan de ARTESIS-hogeschool. Ze werkte als leerkracht Beeldende vorming en als coach muzische vorming in het deeltijds kunstonderwijs in Hove, Boechout en Hemiksem. Ze creëert al sinds de opening in 2011 educatieve pakketten en vakantieateliers voor het MAS / Museum aan de Stroom. Als freelancer werkte ze voor tal van theater- en filmproducties (scenografie). Tevens legde ze een boeiend parcours af als beeldend kunstenaar met diverse individuele- en groepsexposities. groepsexposities. Op speelse wijze geeft ze creatieve ateliers waarin een ruim palet aan beeldende technieken aan bod komen.

Margot De Group: creatief atelier


Margot De Group is een multi-creatieve autodidact. Ze heeft jaren cultuurcommunicatie gedaan en is daaruit verder gegroeid als graficus en kostuumontwerpster. Ze werkt veelal voor jeugdtheater en heeft een sterke voeling met de beeldtaal die de verbeelding van kinderen prikkelt. Zij maakt samen met de leerlingen decors en kostuums afgestemd op hun eigen vaardigheden en ideeën. Bij voorkeur gebruikt ze hiervoor oude kleding en materialen die ze opnieuw in de verf zet of een nieuwe functie toekent. Hierdoor hoopt ze kinderen creatief te leren kijken naar materialen en hun verborgen potentieel.

Assia Hamdaoui: hiphop dans


Ik ben Assia Hamdaoui en ben 17 jaar oud. Ik woon in Antwerpen. Mijn hobby is dansen, ik dans al 10 jaar lang. Zelf dans ik hiphop en Afrohouse. Hiphop is een bekende dansstijl waarbij je je eigen bewegingen zelf kan creëren. Het geeft je vrijheid in bewegingen. In hiphop zelf heb je verschillende substijlen waarvan house er eentje van is. House draait om de snelle voetwerk op de grond. Afrohouse is dan hetzelfde als house enkel is het geïnspireerd door Afrikaanse dans. Het heeft meer krachtige ritme.

Sandrine Wouters: jazz-moderne dans


Sandrine Wouters begon te dansen toen ze 5 jaar was en is vertrouwd met verschillende dansstijlen, o.a. klassieke dans, hedendaagse en moderne dans, jazz en hiphop. Ook volgde ze enkele jaren tapdans, Graham, pilates en yoga. In juni 2015 studeerde ze af aan de! Kunsthumaniora hedendaagse dans van Antwerpen. Hierna zette ze haar studies verder aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, richting bachelor dans. Momenteel zit ze in haar laatste jaar. Ze danste reeds choreografieën van Min Hee Bervoets, Anne Teresa De Keersmaeker (Rosas danst Rosas), Filip Van Huffel en vele anderen. In 2016 danste ze mee in de voorstelling VENN van Sidi Larbi Cherkaoui en Damien Jalet. In 2017 was ze één van de dansers in Grensgeval, een theatervoorstelling van Guy Cassiers. Daarnaast was Sandrine reeds te zien als achtergronddanseres bij Ralf Mackenbach in Doe De Dance, Moving on met Ralf op VtmKzoom, Junior Eurovision Song Contest (Amsterdam), VtmKzoom Pop (Lotto Arena) en vele andere. In de afgelopen jaren deed ze al heel wat optredens, o.a. de Live Show van Rode Neuzendag met Koen Wauters & Jonas Van Geel, Vlaanderen Muziekland, Radio 2 Zomerhit en VtmKzoom zomertours. In 2014 won Sandrine de 1st award voor Best Hiphop Talent op de Barcelona Dance Awards. Afgelopen jaar was ze zelf één van de juryleden tijdens de danswedstrijd voor Jong Danstalent (Jeugd & Dans) en Dance Stars Competition in Zutphen.