Onze coaches

Daisy Ip

Muziektheater

Camine Van Hoof

breakdance

Jan Duvivier

breakdance

Aziz Aarbi

streetdance

Daisy Ip

Daisy Ip is afgestudeerd aan Studio Herman Teirlinck optie Kleinkunst. Naast het meewerken aan muziek/dans/theaterprojecten, speelt zij mee als gastacteur in enkele tv-series, langspeelfilms, componeerd ze muziek en maakt ze kortfilms. In muziekschool “Ward De Beer” is ze voor enkele jaren kleuterritmieklerares geweest. “All The World’s a Stage”. De eerste woorden van een bekende quote van Shakespeare. Met deze woorden duikt Daisy samen met de kinderen in de wondere wereld van de theater, laten zij hun fantasie op de vrije loop en versieren ze hun eigen creaties met zang en muziek. Hier kan alleen maar een leukTheater Muzieks tuk van

Jamille Salis

Ik ben Jamil Salis maar in de breakdance wereld sta ik beter bekend als bboy kid crazy. Ik ben 21 jaar oud en ben een biologie student met een passie voor natuur. Ik dans al 9 jaar en dankzij breakdance heb ik samen met mijn crew ( battle droids ) al veel van de wereld gezien, van Portugal tot Amerika. Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen warm te maken om ook bboys en bgirls te worden.

Aziz Aarbi

Ik ben Aziz 38 jaar en afkomstig uit Nederland en geef Streetdance lessen aan kinderen. Na mijn all-round opleiding in Los Angeles in verschillende stijlen ben ik gaan lesgeven in het onderwijs in Nederland en Belgie. Daarnaast heb ik mijn dans ervaring opgedaan en het podium mogen delen met verschillende artiesten en promo tours. Lesgeven is een van mijn grootste passies met als doel de kinderen te inspireren door middel van dans expressie.

Camine Van Hoof

Ik ben Camine Van Hoof, naast mijn studie ben ik gepassioneerd bezig met breakdance. Ik zit bij de Battle Droids, een crew van jonge getalenteerde dansers getraind door Sam Revel. Samen met mijn crew doen we mee aan internationale wedstrijden, optredens, ... Daarnaast geef ik met veel enthousiasme les aan beginnende breakdansertjes. Ik ga met een lach op mijn gezicht door het leven.